+32(0)9 394 13 94 [email protected]

Complete betaaloplossing voor events

EasyServed is de ultieme bestel en betaaloplossing voor ieder evenement.
Lanceer je online bestelplatform en laat je gasten snel en makkelijk een bestelling plaatsen. Afhalen aan de toog of liever aan tafel gebracht? Alles kan!
Zorg voor een contactloze, digitale omgeving waar je gasten hun bestelling nog sneller kunnen ontvangen!

EasyServed voor events

Evenementen gaan snel! Jouw gasten willen ook zo snel mogelijk genieten van hun hapjes en drankjes tijdens jouw evenement. Of dat nu een concert, braderij, zomerbar, kerstmarkt of symposium is: alles moet van een leien dakje gaan!
Door te kiezen voor een complete en hedendaagse betaaloplossing neem je een heleboel zorgen weg tijdens de organisatie en uitvoering van het event. Jij kunt je bezighouden met de dingen die voor jou belangrijk zijn, terwijl EasyServed de rest van je overneemt!

Mobiel bestellen tijdens evenementen

Via jouw digitale bestelplatform kunnen gasten alvast hun bestelling plaatsen, eender waar ze zich bevinden. Zo vermijd je lange wachtrijen aan de verschillende togen tijdens jouw event.
Met hun smartphone kunnen je gasten de QR code van je bestelplatform scannen. Daar kunnen ze hun bestelling plaatsen. Ze rekenen de bestelling meteen af en deze wordt onmiddellijk doorgestuurd naar het juiste team!
Afhankelijk van jouw werkwijze kies jij de volgende stap.
Geef je ieder bestelling een nummer dat getoond wordt wanneer de bestelling klaar staat. Of voorzie je een tijdstip en locatie waar gasten hun bestelling kunnen oppikken?

Makkelijk en contactloos bestellen tijdens events

Met EasyServed bied jij je gasten een veilige omgeving om een bestelling te plaatsen. Ze kunnen rustig kiezen, bestellen en betalen: allemaal vanop hun eigen smartphone.
Gasten kiezen hapjes, drankjes en eventueel andere producten uit jouw digitale menu. Je kunt het menu helemaal personaliseren met acties, supplementen of een happy hour!

Inzicht in je cijfers

Ook als organisator geniet je van de extra voordelen die bij een moderne betaaloplossing horen. Je krijgt toegang tot een overzichtelijk dashboard waar je alles op de voet kan volgen.
Je ziet bestellingen, betalingen, voorraad, totalen, alles wat je nodig hebt om bij te sturen waar nodig en om je balans op te maken aan het einde van de dag.

Ticketverkoop voor events

Organiseer je een eenmalig evenement of een wekelijkse bijeenkomst? Ben jij de eigenaar van een event bureau dat regelmatig een event organiseert?
De EasyServed betaaloplossing voor evenementen geeft de mogelijkheid om ook je ticketverkoop via je online bestelplatform te organiseren.
Zet je events in de kalender en laat je gasten meteen hun ticket kopen via jouw platform. Jij stelt de prijzen in, kiest of je extra transactiekosten in rekening brengt en bepaalt de layout van de tickets. EasyServed zorgt voor de verkoop en de betalingen.

Ontzorg jezelf tijdens jouw event

Interesse in een slimme digitale bestel- en betaalomgeving tijdens jouw evenement?

QR App Easyserved

Nog vragen? Contacteer ons

Laat hieronder jouw gegevens achter en vertel ons hoe we je kunnen helpen.

-

Contact

Easy Payment Services
Vlamstraat 7, 9450 Denderhoutem

    Blijf op de hoogte

    Volg ons via sociale media