+32(0)9 394 13 94 [email protected]

Digitale betaaloplossingen voor sport

EasyServed is een eenvoudige totaaloplossing voor alle betalingen binnen jouw sportvereniging. In je kantine, tijdens een tornooi of tijdens een spaghettiavond van de club, EasyServed biedt een compleet platform om contactloos en digitaal betalingen te ontvangen.
Onze betaaloplossingen zijn ontworpen voor sportclubs. EasyServed werkt snel en overzichtelijk. We hebben ervoor gezorgd dat je makkelijk clubleden en vrijwilligers kan inschakelen.

Bestellen met de QR code, eender waar

In de kantine, op je terras of op het sportveld, met de QR code kunnen je gasten en clubleden eender waar alvast hun bestelling doorgeven en afrekenen. Ook de integratie van club cards of loyalty cards is perfect te integreren.
Nadat je gasten hun bestelling hebben geplaatst, laat je hun weten wanneer ze deze aan de toog kunnen ophalen. EasyServed!

EasyServed in jouw sportvereniging

EasyServed is een totaalpakket voor alle betalingen die binnen je sportvereniging gebeuren. Niet alleen de verkoop in je kantine wordt makkelijker. Ook de verkoop van shirts, petjes of andere sportkledij kan via het digitale bestelplatform gebeuren.
Het pakket is makkelijk te integreren in ieder type sportvereniging. Afhankelijk van jouw werkwijze en noden, is EasyServed aan te passen tot alles perfect naar jouw wensen is.

Hoe werkt EasyServed in jouw sportvereniging?

EasyServed werd in eerste instantie ontwikkeld voor sportverenigingen. Door verschillende samenwerkingen en feedback rondes, werd EasyServed tot in de puntjes uitgewerkt om ieder aspect van de sportvereniging te omvatten.
We geven je graag enkele voorbeelden over hoe je EasyServed kan inschakelen binnen jouw vereniging.

In de kantine

In de kantine van sportverenigingen zien we drukke en luwe momenten. Op drukke momenten staat er tientallen sporters te wachten aan de toog, terwijl jouw vrijwilligers zich uitsloven om de bestellingen zo snel mogelijk klaar te zetten.
EasyServed zorgt voor een betere organisatie, zowel voor als achter de schermen. Sporters kunnen hun bestelling al plaatsen wanneer ze net het veld verlaten. Met jouw QR code kunnen ze alle opties zien.
Ze plaatsen hun bestelling en rekenen die onmiddellijk af. Jouw vrijwilligers kunnen al van start gaan om zo de grote drukte te verzachten.

Verkoop van kledij en sportuitrusting

Verkoop je ook sweaters of sportuitrusting met het logo van je vereniging?
Organiseer de verkoop van kledij of sportuitrusting makkelijk via je eigen digitale bestelplatform. Je kan de items makkelijk toevoegen aan je menu, onder een andere categorie. Zo kunnen je clubleden of bezoekers makkelijk hun favoriete item in het winkelmandje steken.
Je kan met de voorraadmodule meteen zien hoeveel voorraad je over hebt in iedere maat.

Ticketverkoop voor wedstrijden

Ook voor de verkoop van tickets kan je EasyServed makkelijk inschakelen.
Zet de verschillende events in je kalender. Bezoekers kunnen dan alvast hun ticket voor een bepaalde wedstrijd of evenement bestellen via jouw digitale bestelplatform.

Organisatie van een spaghetti-avond

Je mag er natuurlijk altijd een mosselavond van maken!
Voor de organisatie van een spaghettiavond, laat je clubleden zichzelf makkelijk inschrijven via het bestelplatform. Indien gewenst laat je hen al meteen hun schotel kiezen. Zo kan jij voorbereid aan de slag!
Of je gasten bestellen hun schotel wanneer ze arriveren. Door de QR code in te scannen, komen ze in het bestelmenu, waar ze meteen kunnen afrekenen.
Je brengt de maaltijden en drankjes naar de tafel of laat je gasten hun bestelling afhalen aan de toog.

Complete betaaloplossing voor sportverenigingen

EasyServed is een complete betaaloplossing, ontworpen voor sportverenigingen en organisatoren van sport evenementen. Door te kiezen voor een all-round oplossing geniet je van talloze voordelen.

• Vermijd lange wachtrijen
• Haal de cash uit je vereniging
• Gebruik club cards en loyalty cards
• Organiseer zo veel events als je zelf wil
• Laat sporters al bestellen voordat ze in de kantine zijn

EasyServed neemt alle technische aspecten van je over en maakt het leven makkelijker.

Ook cashless betalen in jouw sportvereniging?

Laat de verkoop binnen jouw club op rolletjes lopen.

QR App Easyserved

Nog vragen? Contacteer ons

Laat hieronder jouw gegevens achter en vertel ons hoe we je kunnen helpen.

-

Contact

Easy Payment Services
Vlamstraat 7, 9450 Denderhoutem

    Blijf op de hoogte

    Volg ons via sociale media